Fullservice medlemskab

/Fullservice medlemskab
Fullservice medlemskab2017-12-13T12:42:40+00:00

Full-Service medlemsskab

Via din virksomheds medlemskab af BITVA har du som udgangspunkt et Basismedlemsskab af Dansk Erhverv og dermed mulighed for at benytte dig af Dansk Erhvervs generelle erhvervsjuridiske sparring og rådgivning samt den personalejuridiske hotline.

Har du derimod behov for at kunne trække på en bredere og mere dybgående servicepalette, så kan du vælge at tegne et Full-Service medlemsskab. Her har du mulighed for at benytte samtlige Dansk Erhvervs servicetilbud – dog med undtagelse af de særlige arbejdsgiverydelser. Du får således:

Al rådgivning fra ansættelse til afskedigelse.
Full-Service medlemsskabet giver adgang til dybdegående, individuel ansættelsesretlig rådgivning, herunder udarbejdelse af kontrakter, rådgivning vedr. udstationering, løsning af alle typer af konkrete ansættelsesretlige tvister, juridisk gennemgang og udarbejdelse af personalepolitiker og personalehåndbøger, rådgivning vedr. barsel og dagpenge samt indbringelse af sager for samtlige relaterede nævn og styrelser.

Virksomhedsoverdragelse og udvikling af målrettede incitamentfremmende lønsystemer.
Dansk Erhverv har særlig ekspertise indenfor rådgivning indenfor virksomhedsoverdragelse, in- og outsourcing af medarbejdere, udvikling af bonus-, aktie og andre incitamentsprogrammer.

Førelse af retssager fra by- til Højesteret
Full-Servicemedlemskabet indeholder advokatbistand ved retssagsførelse for såvel by-, lands- som højesteret indenfor alle ansættelsesretlige områder. Sagerne indenfor ansættelsesret, som føres ved de civile domstole, varetages af advokater fra Dansk Erhverv. Bistanden herfor er indeholdt i kontingentet for et Full-Service medlemskab.

HR og arbejdsmiljø
Full-Servicemedlemskabet betyder også dybdegående, individuel rådgivning om HR-forhold, herunder håndtering af stress og sygefravær, udarbejdelse af personalepolitikker og personalehåndbøger, integrationsprocesser i relation til virksomhedsoverdragelse og in- og outsourcing af medarbejdere, løn som incitament, kompetence- udvikling, vanskelige samtaler og medarbejderudviklingssamtaler.

Du kan se indholdet af de serviceydelser, der står til rådighed ved de 3 typer medlemsskab, Dansk Erhverv tilbyder sine medlemsvirksomheder her>>

Hvis du ønsker at høre nærmere om Full-Servicemedlemskabet eller om Dansk Erhvervs øvrige medlemsformer, kan du kontakte

Henrik HyltoftMarkedsdirektør Henrik Hyltoft
Tlf.: 3374 6217
Mobil: 4074 3276
hhy@danskerhverv.dk