AVN Hydraulik A/S

//AVN Hydraulik A/S
AVN Hydraulik A/S2019-01-18T13:37:26+00:00

Project Description

AVN Hydraulik A/S
Michael Lindberg
Dalager 5
2605 Brøndby

Tlf.: +45 70 20 04 11
Mail: avn.hydraulik@avn.dk
www.avn.dk

Om firmaet:

AVN HYDRAULIK har sammen med sine søsterselskaber AVN HYDROPOWER og BB HYDRAULIK SERVICE afdelinger i Brøndby, Odense, Kolding, Esbjerg, Silkeborg og Aalborg.

Vi er specialister i hydrauliske totalløsninger til dansk og nordeuropæisk industri. Vores eksterne konsulenter rådgiver gerne kunderne i den indledende konstruktionsfase, så man på den måde opnår den bedste og billigste løsning. Når opgaven er defineret, dimensionerer vores ingeniører systemet efter kundens ønske. Systemerne opbygger vi selv i vores flotte værksteder.

Vores dygtige servicemontører dækker hele Danmark med mere end 20 servicebiler. Vi servicerer såvel AVN-systemerne som andre fabrikater. Flere vælger en driftssikker løsning og tegner en servicekontrakt, som udarbejdes individuelt efter drift og behov. Vi har stor erfaring i rørmontageopgaver og kan medbringe et mobilt værksted på site i en 20 fods container.

Vi har mange års erfaring i renovering og test af pumper og motorer, vi råder over flere store testbænke og har eget olieanalyselaboratorium. Ligeledes kan vi reparere alle slags cylindre.

Vores lager er fyldt med pumper, ventiler, filtre, kølere, akkumulatorer, fittings, slanger og meget mere.

Service – Montage – Systemer – El-styringer – Reparation – Komponenter

We know how