Tool-part ApS

Tool-part ApS2018-01-30T09:33:46+00:00

Project Description

Tool-part ApS
Claus Johansen
Industrivej 5E
7120 Vejle Ø

Tlf.: +45 76 30 13 04
Mobil: +45 40 33 63 37
mail: cj@tool-part.dk
www.tool-part.dk

Om firmaet:

Tool-part  har siden starten i 2009 lagt vægt på forhandling af ”non cutting” værktøj til den spåntagende bearbejdningsindustri, med fokus på kvalitets værktøjer der matcher de krav der sættes i dagens ”high quality ” produktion.

Vi har ikke alt på lager, men dog kan vi finde noget værktøj på vores hylder så kunderne kan komme videre, og vores primære leverandører er rigtig gode til at sende til næste dags levering.

Tool-Part er forhandler af værktøjer til den spåntagende bearbejdningsindustri. Agenturerne byder bl.a. på opspændings-, faste- og drevne værktøjer, holdende værktøjer, nulpunkt fixturer samt beslægtede værktøjer og alle er repræsenteret af førende udbydere på markedet.

Med kunden i centrum, arbejdes der altid, med en kreativ tankegang, på at finde den bedste løsning til den konkrete opgave – alt fra simple til større komplekse løsninger.

Kvalitet og hurtig levering er højt prioriterede forretningsparametre, som opfyldes ved seriøse samarbejdspartnere, der typisk har lagre rundt om i Europa, som igen oftest sikrer kunden dag-til-dag levering.