Ultrafilter Skandinavien A/S

/, Trykluft/Ultrafilter Skandinavien A/S
Ultrafilter Skandinavien A/S2017-12-13T12:42:45+00:00

Project Description

ultrafilter Skandinavien ApS
Sunekær 1
5471 Søndersø

Tlf +45 82 30 30 20
Fax +45 64 81 37 40
Mail: per.johnsen@ultra-filter.com
www.ultra-filter.com

 

Om firmaet:

Ultrafilter Skandinavien tilbyder alle vores kunder at købe produkter på vores hjemmeside. Information om vores produkter, såvel som brochurer og manualer kan findes på samme hjemmeside. Vi kan tilpasse alle filtreringsprodukter til dit behov, og vi tilbyder gerne et besøg med en konsulent, for at finde den helt rigtige løsning til din opgave. Vi tilbyder også service af vores produkter efter installation.

Vi har mange forskellige slags tryklufts filtre, der er kompatible med trykluftsystemer af alle mærker. Vi tilbyder desuden køletørrer, adsorptions tørrere og membran tørrere, såvel som auto dræn, trykluftbeholdere og olie-vand separatorer. Vi har et særligt stærkt udvalg i rustfri stål filtre og sterilfiltre til bl.a. drikke- og fødevareindustrien.

Vi tilbyder alle former for væskefiltrering, fra pose- og kurvefiltre, dybdefiltre, absolutte- og membran filtre, til en bred række industrielle applikationer, såsom kølevand, recirkulering og kemikalier. Vi har stor erfaring i filterløsnings til drikke- og fødevareindustrien, og en stor del af vores væskeprodukter har EC 1935/2004 certifikat, og er godkendt efter FDA’s CFR artikel 21. Vi tilbyder også filtre til drikkevand og spildevand.

Vores nitrogen og oxygen generatorer er blandt verdens bedste, med meget lav service behov og Europas eneste ægte modulære design. Vi har også produkter til filtrering og behandling af gas, herunder metan- og biogas.

Ultrafilter Skandinavien er en del af Ultrafilter gruppen, vi har produktion i Tyskland, med datterselskaber over hele Europa, samt Asien og Nordamerika.